Mobiele Toiletwagens
Scanvogn mobiele toiletwagens van 2 tot 16 personen.

Toilet wagen kopen?

Scanvogn verkoopt al jaren mobiele toiletwagens aan verschillende soorten opdrachtgevers. Dus of u nu een evenement organiseert, een aannemer bent die werknemers op de bouwplaats van comfortabele sanitaire voorzieningen wil voorzien of een verhuur-, party- of cateringbedrijf runt, bij Scanvogn bent u aan het juiste adres!

Onze toiletwagens zijn niet alleen van alle gemakken voorzien, ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken! Met een standaard levertijd van 4 tot 6 weken hoeft u nooit lang te wachten wanneer u een toiletwagen koopt. Heeft u speciale wensen? Desgewenst leveren wij maatwerk. U dient dan wel rekening te houden met een levertijd van 10 weken.

Kortom, gaat u een toiletwagen kopen? Kies dan voor Scanvogn!

Meer over onze mobiele toiletwagens

Onze voorraad bestaat verschillende soorten toiletwagens. Deze toiletwagens bieden, afhankelijk van de specificaties, ruimte aan 2 tot 16 toiletten en eventueel een aantal urinoirs. Alle toiletwagens zijn daarnaast voorzien van een stroomkabel (230v) en een wateraanvoerslang. Verder beschikken de toiletwagens over een (verwarmde) technische ruimte, watervaste vloer, draaikiepramen en binnenverlichting.

Bekijk hieronder ons aanbod aan mobiele toiletwagens en klik verder om per type de specificaties te bekijken.

Mobiel toilet 1-1

Type 240 met afvoer 110

Mobiel toilet 1-1

Type 240 - met vermalers

Mobiel toilet 2-1-1

Type 320 met afvoer 110

Mobiel toilet 2-1-2

Type 420 met afvoer 110

Mobiel toilet 3-1-3

Type 520 met afvoer 110

Mobiel toilet 3-1-4

Type 520 met afvoer 110

Kwaliteit die er toe doet

Onze prioriteit is om een aanhangwagen te leveren waar we 100% achter staan qua kwaliteit en functionaliteit. Met andere woorden, een goed ontworpen product dat vele jaren waarde biedt. 

Onze aanhangwagen zijn TÜV goedgekeurd en kunnen gebruikt worden in de EU.

De voordelen van Scanvogn

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vervangende faciliteiten bij storingen
  • Brede kennis
  • Snelle service
  • Grote voorraad
  • Schone en nieuwe materialen

Interesse in het kopen van een mobiele toiletwagen?

U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

    Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.

    Scanvogn