Schaftwagen kopen?
Kies voor Scanvogn!

Schaftwagen kopen?

Heeft u interesse in de aanschaf van een schaftwagen? Dan helpt Scanvogn u graag verder! In ons assortiment vindt u twee hoogwaardige typen schaftwagens, namelijk een reguliere en luxe uitvoering. Hiermee genieten uw werknemers van een heerlijke kop koffie tussen de werkzaamheden door. Wel zo prettig!

Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en brede kennis op het gebied van diverse soorten mobiele faciliteiten. De afgelopen jaren hebben wij dan ook al vele klanten met onder andere een schaftwagen weten te verblijden. Neem gerust contact met ons op voor advies of vragen! Dit kan via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Meer over onze schaftwagens

Een schaftwagen is een tijdelijke constructie waarin werknemers (die in de buitenlucht werken) rustig en droog pauze kunnen houden of naar het toilet kunnen. Een schaftwagen is te verplaatsen door middel van een aanhanger. Doorgaans is een schaftwagen zeer goed geïsoleerd. Immers, werknemers willen er in de winter natuurlijk ook warmpjes bijzitten. Daarom is in een schaftwagen in zowel de muren, vloer als het dak isolatiemateriaal aangebracht.

Schaftwagens komen in diverse maten en uitvoeringen. Bij Scanvogn treft u twee typen schaftwagens in ons assortiment, namelijk:

 • Een reguliere schaftwagendeze biedt plaats aan zes personen en is onder andere voorzien van een wastafel, opbergkastje en vaste banken met een tafel.
 • Een moderne luxe schaftwagen met toilet: de luxe schaftwagen biedt plaats aan zes personen, maar is bovendien voorzien van een toilet. Hierdoor hebben werknemers toegang tot een eigen toilet. Ook vindt u een standaard meegeleverde koelkast in dit model en een ruime, afsluitbare opbergruimte.

Kwaliteit die er toe doet

Onze prioriteit is om een aanhangwagen te leveren waar we 100% achter staan qua kwaliteit en functionaliteit. Met andere woorden, een goed ontworpen product dat vele jaren waarde biedt. 

Onze aanhangwagen zijn TÜV goedgekeurd en kunnen gebruikt worden in de EU.

De voordelen van Scanvogn

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Vervangende faciliteiten bij storingen
 • Brede kennis
 • Snelle service
 • Grote voorraad
 • Schone en nieuwe materialen

Interesse in het kopen van een schaftwagen?

U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

  Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.

  Scanvogn