Koelaanhanger kopen?
Kies voor Scanvogn!

Koelaanhanger kopen?

Koelaanhanger kopen? Dan bent u bij Scanvogn aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk al jaren koelaanhangers aan allerlei verschillende soorten opdrachtgevers. Dus of u nu een koelaanhanger nodig heeft voor transport of opslag van verse voedingsmiddelen en drank of juist als extra capaciteit voor een evenement, bij Scanvogn bent u aan het juiste adres!

De koelaanhangers zorgen ook nog eens voor veel meer flexibiliteit dan een vracht- of bestelwagen met koelcapaciteit. Als u liever wilt leasen, kunnen wij u ook in contact brengen met een betrouwbare partij die dat voor u kan regelen.

Kortom, gaat u een koelaanhanger kopen? Kies dan voor Scanvogn!

Meer over onze koelaanhangers

Deze koelaanhangers beschikken, afhankelijk van de specificaties, over een laadvermogen van 720kg tot 2700kg. Tot slot hebben de koelaanhangers een stroomverbruik van 950 watt welke u op een normaal 230v stopcontact in een vrije groep aan kunt sluiten.

Bekijk hieronder ons aanbod aan koelaanhangers en klik verder om per type de specificaties te bekijken.

Kwaliteit die er toe doet

Onze prioriteit is om een aanhangwagen te leveren waar we 100% achter staan qua kwaliteit en functionaliteit. Met andere woorden, een goed ontworpen product dat vele jaren waarde biedt. 

Onze aanhangwagen zijn TÜV goedgekeurd en kunnen gebruikt worden in de EU.

De voordelen van Scanvogn

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vervangende faciliteiten bij storingen
  • Brede kennis
  • Snelle service
  • Grote voorraad
  • Schone en nieuwe materialen

Interesse in het kopen van een koelaanhanger?

U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

    Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.

    Scanvogn