Lease
Kies voor Scanvogn!

Bereken uw leasebedrag

Het is ook mogelijk om de evenementenwagens via een leasemaatschappij te leasen. Dan kunt u tegen lage kosten direct profiteren van uw aanschaf. Wij brengen u in contact met een derde partij die dit voor u kan regelen.

Wilt u liever huren? Dan kunt u terecht bij Totalrent. Wij verhuren koelcellen, koelwagens, vriescellen, vriesaanhangers en snackwagens.

Wij kunnen uw gebruikte aanhanger inruilen en vrijwaren en uw nieuwe koel- of vriesaanhanger 24 uur per dag registreren en leveren standaard met alle papieren en op Nederlands kenteken. Buiten Nederland leveren we met COC-documenten.

Kwaliteit die er toe doet

Onze prioriteit is om een aanhangwagen te leveren waar we 100% achter staan qua kwaliteit en functionaliteit. Met andere woorden, een goed ontworpen product dat vele jaren waarde biedt. 

Onze aanhangwagen zijn TÜV goedgekeurd en kunnen gebruikt worden in de EU.

De voordelen van Scanvogn

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Vervangende faciliteiten bij storingen
  • Brede kennis
  • Snelle service
  • Grote voorraad
  • Schone en nieuwe materialen

Wilt u meer informatie over leasen?

U kunt er ook voor kiezen om het onderstaande contactformulier in te vullen. Wij reageren zo snel mogelijk op uw verzoek.

    Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.

    Scanvogn